Rreth ARBA Dekor

ARBA Dekor operon në tregun shqiptar që nga viti 1997, duke bashkëpunuar me prodhuesit më të mirë nga Belgjika dhe Hollanda për të siguruar produkte me cilësi të lartë në mbulesa dyshemeje si mokete, tapete dhe PVC (linoleum) me çmime konkurruese.

Vendndodhja

ADRESA

Zenel Bastari, Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave, Tiranë 1017, Albania

HARTA